Allmän info

Konferensens öppettider
Tisdag 20 februari kl. 09.00 – 16.30
Onsdag 21 februari kl. 09.00 – 16.30

Registrering och besök i utställningshallen
Båda dagarna kl. 08.00-09.00

Garderob
Obligatorisk garderobsavgift 20 kr (det är ej tillåtet att ha ytterkläder i lokalerna p.g.a brandrisken)

Lunch och fika
Ingår i konferensavgiften.
Förmiddagskaffe serveras i utställningshallen.
Eftermiddagskaffe serveras i restaurangen och i utställningshallen.
Lunch serveras mellan kl. 11.00 – 13.30 i restaurangen och Galaxen plan 2.
Specialkost serveras i restaurangen.

Begränsat antal parkeringsplatser, samåk gärna!
Nyhet!
Parkering vid foten av Södra berget, minibussar går upp till hotellet mellan kl. 8.00-9.00 och åter kl. 16.00-17.00
Det finns även viss möjlighet att använda sig av kommunens parkering på Ängen.

Buss
Det finns möjlighet att kostnadsfritt åka buss från Navet, bokas i samband med anmälan.

Information
Det kommer att finnas en bemannad informationsdisk vid entrén dit du kan vända dig för frågor.

Utställare
I stora mässhallen hittar du våra utställare.

Föreläsningar
Föreläsningarna kommer att äga rum på tre olika ställen. Plan 1, plan 2 och innanför restaurangen.

Wifi
Anställda inom Barn och Utbildning i Sundsvall är automatiskt uppkopplade via SKPWL om man använder dator eller iPad som är registrerad via Servicecenter IT.
Ej anställd inom Barn och Utbildning i Sundsvall, loggar in via vårt gästnät Draknätet. Inloggningsuppgifter hämtas i informationen.

Konferenslokalerna
Ladda ner som pdf