Hur anmäler jag mig till föreläsningarna?
Svar: Via denna länk.

Hur får jag min biljett?
Svar: Du skriver själv ut den från den sida där du anmäler dig till föreläsningarna.

Kan jag ändra mina val av föreläsningar?
Svar: Ja, via samma länk som du anmäler dig till föreläsningar. Kom ihåg att avboka en föreläsning om du inte tänker delta på den. Du ger då någon annan möjlighet att få din plats.

Kan jag se vilka föreläsningar som riktar sig mot den åldergrupp jag arbetar med?
Svar: Ja, du hittar det under Program – Talare i menyn.

När serveras det fika och mat under konferensen?
Svar: Lunchen serveras mellan kl. 11.00 och 13.30, förmiddagskaffe kommer att serveras i utställningshallen, eftermiddagskaffe kommer att finnas tillgängligt under en längre stund på eftermiddagen. Lunch och eftermiddagskaffe serveras i restaurangen och i Galaxen plan 2.

Jag vill ställa en fråga till arrangören, hur gör jag då?
Svar: Du mailar oss på mittlarande@skola.sundsvall.se

Kan konferensen bli fullbokad?
Svar: Ja, det är begränsat antal platser. Boka därför din plats i tid.

Finns det wifi?
Svar: Ja, om du är anställd inom Barn och Utbildning i Sundsvall är du automatiskt uppkopplad via SKPWL om man använder dator eller iPad som är registrerad via IT-service.
Är du inte anställd inom Barn och Utbildning i Sundsvall, loggar du in via vårt gästnät Draknätet. Inloggningsuppgifter hämtas i informationen.

Kan jag åka buss till Södra berget
Svar: Ja, det är väldigt bra att göra det eftersom det finns ett begränsat antal parkeringsplatser. Det kommer att gå abonnerade bussar från Navet på morgonen och tillbaka efter konferensen. Mer info!