Om Mittlärande

Mittlärande arrangerades den 18-19 februari 2020 på Södra berget i Sundsvall

Norrlands största konferens inom lärande idag, genomförs för sjunde året. Mittlärande ger möjligheter att mötas kring de viktiga frågorna som rör skolutveckling. Under åren har vi fått mycket bra feedback från besökare, föreläsare och andra inblandade.

 

Målgrupp

Mittlärande riktar sig till förskollärare, lärare, fritidspedagoger, övriga pedagoger inom förskola och skola, skolledare och personal som arbetar med övergripande förvaltningsfrågor. Men även du som arbetar inom andra områden och har ett stort intresse för skola och skolutveckling är välkommen.

 

En mötesplats för inspiration, kollegiala samtal och praktiskt görande

Föreläsningarnas syfte är att ge dig som besökare nya tankar och idéer om hur du kan utveckla ditt arbete både enskilt och tillsammans med dina kollegor. Det är då också viktigt att vara konferenssmart genom att tillsammans med skolledning och kollegor fundera innan och efter vad ni vill att Mittlärande ska ge. Läs mer om att vara konferenssmart.

En stor del av konferensen består av våra utställare. I mässhallen har du möjlighet att träffa återförsäljare för läromedel, möbler, friskvård och mycket mer.

 

Arrangör

Sundsvalls Kommun, Barn- och Utbildningsförvaltningen, genom Mediotek Sundsvall.

 

harstrom_220916_4381-widgetJeanette Larsson och Heléne Oskarsson var nominerade till priset som Årets ambassadör av Sundsvall Businees Awards 2016, för arrangemanget av Mittlärande.